Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

PROGRAMACIÓ DE LA FESTA MAJOR DE GRÀCIA A LA PLAÇA DE LA VILA

Categoria: Activitats

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzem el guarnit i les activitats que es realitzen a la plaça de la Vila de Gràcia, un any més doncs, hi haurà actes durant tota setmana per a totes les edats des dels més petits fins als més grans. 
 
 
Com sempre a la plaça de la Vila volem potenciar la festa familiar i és per això que enguany comptem amb tres espectacles infantils , a banda dels tradicionals jocs d'aigua o berenar infantil. I després de l'èxit de l'any anterior gaudirem del concurs de paelles, concurs de tapes - on tindrem de jurat el reconegut cuiner Fermí Puig - i el tast de vermut de Reus amb l'actor David Bagès.
 
La festa a la plaça serà sostenible, per això un 80% dels materials utilitzats al guarnit són reciclats i continuem amb la utilització el got reutilitzable, serà accessible amb zona reservada per a persones amb mobilitat reduïda, a mes a mes,  volem que aquelles persones amb intoleràncies alimentàries també puguin gaudir de la festa i per això hi haurà productes per celíacs.
 
Per tal de  reduir l’impacte sonor de la festa els equips de so utilitzats centren el so en les persones que assisteixen a la festa i no als voltants, a més, comptarem amb limitadors de so diàriament per tal que el volum acústic sigui l'adient.
 
En l'apartat musical destacar la presència enguany del grups graciencs de rumba, Rumb al Bar i Micu, així com els tradicionals Pastorets Rock,ska dels Penguins , el rock dels Avida Dollars o les versions dels Autoput. I , a mes ,la presència de les finalistes d'Oh Happy Day ,les Cantabile.
 
Per nosaltres evidentment el més important són els actes castellers, el punt àlgid de la festa serà el pròxim diumenge 16 d’agost amb la Jornada castellera a la qual hi actuarem conjuntament amb els Xiquets de Reus i els Castellers de Vilafranca. També es farà el pilar caminat i la Jornada de Completes el dia 20 d'agost.
 
 
Adjunt trobareu el programa de la festa.

NOTICIES RELACIONADES

Sang Blava.jpeg

Sang Blava

El proper dissabte 9 de març es realitzarà a Can Musons la tradicional campanya de donació de Sang "Sang Blava" entre les 10 i les 14h. Per poder donar sang recordeu que cal tenir en compte: – Tenir entre 18 i 70 anys. – Pesar 50 quilos o més. – No cal estar en dejú. – Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.  Podeu reservar cita en el següent enllaç

Llegir més
IMJ - 999.jpg

Xocolatada per les Carteres Reials

Dijous 4 de gener farem la xocolata per tota la canalla que vingui a rebre les carteres reials a la plaça de la Vila de  Gràcia. A partir de les 18h tota la canalla de la Vila podran gaudir d'una xocolatada mentre esperen a les carteres reials. Tindrem opció de xocolata i melindros sense gluten i sense lactosa ni proteïna de la llet.

Llegir més
0LGTBI.jpg

III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia

Aquest dissabte 7 d'octubre a la Plaça Raspall realitzem la III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia   El programa és: 10:30h Inici, Benvinguda i lectura de manifest 11:00h  Xerrada de la Fundació Enllaç (a càrrec de Clara Palau i J. Maria Mesquida) 12:00h Taller interactiu Drag a carrec de Lady Red Velvet 13:00h Vermut musical amb Supremas de Carrà i convidats sorpresa 14:30h Cloenda de la Jornada

Llegir més