Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Per tutatis ! El derbi ja és aquí!

Categoria: Noticies

Aquest diumenge a les 12h al Nou Sardenya es juga el gran derbi CE Europa-Sant Andreu.

El CE Europa no està al seu millor moment, però al futbol com els castells,  quan les coses no van bé és quan mes necessari és el suport, és per això que us animem a que diumenge aneu al Nou Sardenya a deixar-nos la gola per l'equip de la nostra Vila.

Per tutatis!

NOTICIES RELACIONADES

LOGO_Crespo-01.jpg

Paraules de la família del Mike

La família del Mike Lane us volem agrair les mostres de condol i d'afecte rebudes per part d'amics i companys.  Ens heu fet sentir molt acompanyades en aquests moments tan tristos.   Volem agrair també tot el suport i l'ajuda rebuda durant aquests anys dels professionals de l'Institut Guttmann, l'Hospital de Sant Pau, del CAT Salut, de l'Hospital Clínic, el SEM i La Creu Roja; així com del Districte de Gràcia,i de la Coordinadora de les Colles Castelleres de Catalunya i de tot el món casteller

Lleguir més
LOGO_Crespo-01.jpg

El casteller gracienc Mike Lane ens ha deixat

Els castellers de la Vila de Gràcia farem diversos actes per homenatjar el nostre company. Els Castellers de la Vila de Gràcia estem de dol per la mort del nostre casteller i amic Mike Lane, que ens ha deixat aquesta nit. Des de la colla volem transmetre el nostre condol a tota la seva família i amics.   En Mike Lane va patir un accident casteller durant la Festa Major de Gràcia del 2013. Des del primer moment, tant durant la seva llarga estada a l’Institut Guttmann de Badalona, com durant els anys que ha passat a casa seva, la colla ha brindat tot el suport emocional i econòmic possible al Mike i a la seva família i així ho continuarà fent ara i sempre.   En les properes setmanes, els Castellers de la Vila de Gràcia comunicarem els actes de record i homenatge que li retrem. Preguem que respecteu la intimitat de la família i de la colla en aquests moments difícils.   Sempre seràs en el nostre record, Mike. 

Lleguir més
FB_IMG_1485174150413.jpg

En Joan Carles Llibre i l'Oriol Vilajosana nou president i Cap de Colla dels CVG

Avui, dissabte 21 de gener, s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinària dels CVG on un dels punts més importants de l'ordre del dia eren les eleccions a la Junta Directiva així com, a una nova comissió Tècnica. Després d'explicar ambdues candidatures el seu projecte, presentar els seu equip i resoldre els dubtes que plantejaven els castellers que hi vàren assistir, ambdues candidatures han estat ratificades per la majoria dels assistents. Així doncs en Joan Carles Llibre i l'Oriol Vilajosana són el nou president i Cap de Colla dels CVG per les properes dues temporades.

Lleguir més