Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Participa al concurs de Paelles de la Festa Major!

Categoria: Festa Major

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzem el 3r Concurs de Paelles de la Plaça de la Vila en el Marc de la Festa Major ! Aquí en teniu les bases:

CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA
 
Tercer Concurs de Paelles de Festa Major
 
Els Castellers de la Vila de Gràcia, amb la col·laboració dels Bars i Restaurants Amelie, Curuba, Tiramisú, Nou Candanchú, Granja la Salut, les gelateries Ottimo, Kakigori & Taiyaki i Pirineum i la llibreria La Memòria convoquen el Tercer Concurs de Paelles de Festa Major a celebrar a la Plaça de la Vila de Gràcia a les 13:00h del 18 d'agost de 2016.
 
Inscripcions

Tots els participants al concurs hauran de formalitzar la seva inscripció amb el següent procediment:
·         Enviar un correu electrònic a info@cvg.cat amb l'assumpte "Inscripció al Tercer Concurs de Paelles de Festa Major" indicant el(s) nom del(s) participant(s), DNI i edat.
Inscripcions obertes fins el 17 d'agost de 2016.
 
Bases del Concurs
El Tercer Concurs de Paelles de Festa Major es regirà per les bases llistades a continuació. Qualsevol incidència que es pugui presentar serà resolta a criteri dels organitzadors. La participació al concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i la cessió dels drets per obtenir imatges audiovisuals durant tot l'acte i publicar-les si s'escau als organitzadors.
1. Els participants han de ser majors d'edat (18 anys) i es poden organitzar en equips de fins a 4 persones. Es permet la col·laboració de menors als equips sempre iquan ho facin sota la supervisió d'un adult responsable.
2. És indispensable inscriure's durant el període d'inscripcions establert. Les persones o equips no inscrits dins el termini no s'admetran a concurs.
3. Cada persona o equip participant ha d'elaborar una paella per a deu (10) persones en el temps màxim d'1 hora a comptar des del moment en que l'organització anunciï l'inici del concurs.
4. Tots els estris, els fogons, el gas butà per preparar les paelles són a càrrec dels participants. L'organització proveirà taules de treball per a tots el participants i un nombre limitat de cremadors i ampolles de butà (assignades per ordre d'inscripció fins a exhaurir els disponibles).
5. Cada concursant podrà fer servir els productes que consideri que siguin necessaris.
6. L'organització proveirà dos sobres a cada participant on s'haurà d'escriure el nom del participant i la llista completa d'ingredients.
7. El jurat estarà format per persones de reconegut prestigi culinari, a discreció dels organitzadors.
8. La valoració la farà el jurat entre totes les tapes admeses a concurs. Les tapes de la categoria infantil també opten als premis de millor tapa i tapa més econòmica.
9. El concurs concedirà un premi a la millor paella.
10. Un cop lliurats els premis es farà un tast remunerat de les paelles elaborades al concurs. L'organització proveirà plats i coberts d'un sol ús.
10. Un cop acabada la degustació, cada participant es farà responsable de la neteja i recollida dels seus estris i la seva zona de treball.
 

NOTICIES RELACIONADES

cartell.jpg

Segueix el l'entrega de premis a través de cvg.cat i pel facebook live de la colla!

Lleguir més
WhatsApp Image 2017-08-20 at 12.43.28 PM.jpeg

Els castellers no tenim por! Reformulació dels actes castellers !

Com ja sabreu els atemptats a la Rambla de Barcelona ens han agafat en plena Festa Major de Gràcia, això ens ha obligat als Castellers de la Vila de Gràcia a suspendre tots els actes previstos , entre ells la Diada Castellera, per motius de seguretat.   Dilluns 21 , tenim autorització per rependre les activitats de la Festa , és per això que hem reprogramat el pilar caminat,  una jornada castellera i un concert dels nostres amics Pastorets Rock , sobretot per demostrar que els castellers no tenim por i que el terrorisme no farà canviar la nostra activitat.   És per això que animem als castellers de totes les colles a venir amb samarretes o el distintiu que creguin oportú per demostrar que els castellers no tenim por. I si hi ha colles que volen venir a fer un pilar seran molt benvingudes.

Lleguir més
bases_paelles.jpg

Concurs de Tapes i Paelles 2017

El proper dimecres 16 i dijous 17, celebrem la 4a edició del Concurs de tapes i paelles respectivament, a la Plaça de la Vila. Us adjuntem les bases. Per participar cal que envieu un mail a info@cvg.cat indicant el vostre nom, dni, edat i nom de la tapa / paella o ompliu la butlleta a la paradeta de la Plaça de la Vila.

Lleguir més