Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

LA VILA JA TÉ CATEDRAL ENGUANY

Categoria: Diades castelleres

El passat diumenge dia 17 es celebrava el divuitè aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia, i els blaus van firmar una actuació digne d’elogi.
 
Després dels tradicionals pilars al Carrer Xiquets de Valls, les colles van entrar a plaça amb un pilar de 4 caminat respectivament. Els graciencs van ser els primers a actuar, i van alçar el 2d8f, que es va executar amb una solvència notable. Poc a poc van trobant-li la mida. A segona ronda els blaus afrontaven la novetat del dia, l’assalt al 5d8. La catedral dels castells va pujar amb moltes possibilitats, però la indecisió de part de la canalla va recomanar desmuntar-la en primera instància.
 
No obstant tot plegat la Diada va patir un contratemps no desitjat. Una caiguda per part dels Capgrossos de Mataró, colla convidada a la Diada, va suposar un cert col·lapse a les assistències mèdiques, suposant que la Diada quedés interrompuda durant una hora. Un cop es va poder reprendre la normalitat, la Diada va continuar. Els graciencs, en la repetició de la segona ronda, van optar per alçar el 7d8. El castell va executar-se amb molt bon ritme i malgrat algun sobreesforç, la descarregada va ser força plàcida. A continuació, i per cloure les rondes de castells, els blaus van voler tornar atacar el 5d8. En aquesta ocasió la convicció sí que va ser absoluta, i els blaus es van anotar una magnífica catedral. Per cloure la Diada, els blaus van optar per alçar 3 pilars de 5 simultanis.

Galeria de videos

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més