Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

IRONMAN CASTELLER!

Categoria: Diades castelleres

Els Castellers de la Vila de Gràcia van actuar per partida doble el passat diumenge dia 3. En primera instància van ser presents a la Festa Major de Camp d’en Grassot.
 
Corrien rumors que els blaus podien atacar la gamma de nou pisos, però la prudència va recomanar baixar una marxa. En primera ronda van optar per encarar el 5d8. La catedral va pujar amb bones mides, i malgrat no haver-la dut durant el darrer mes a les places, els de la Vila van demostrar tenir-la ben dominada, amb una descarregada molt correcta. En la segona mànega els CVG van optar per encarar el 2d8f, que fins al moment aquest curs s’havia mostrat summament solvent. La torre va pujar un xic desencaixada entre el folre i el tronc, però no va presentar cap moment de perill alarmant abans de l’aleta. Després de la carregada el dos folrat es va trencar per una batzegada que va sorprendre els pisos superiors. Per cloure les rondes de castells els graciencs van plantar un 3d8 magnífic, que presentava canvis notables a nivell de canalla. En darrera instància en el torn dels pilars, els blaus van executar un vano de 5.
 
Però la marató castellera dels de la Vila no s’acabava al Passeig de Sant Joan. Un cop dinats, els CVG van posar rumb cap a Sant Cugat, per prendre part a la Diada castellera de la FM de la població vallesana. Un cop entrats a plaça amb el pilar caminat, els blaus van iniciar la diada amb el segon 5d8 del dia. Amb una tònica similar al del matí, el castell va executar-se amb bon tempo i amb les dosis justes d’esforç del rotlle blau. En la segona ronda els graciencs van plantar el 4d8, que llevat d’una mida lleugerament oberta, es va descarregar amb bones prestacions. A la tercera mànega els CVG van elevar el segon 3d8 del dia, que ja demana a crits ser pujat un pis, després que la cautela hagués recomanat aplaçar l’intent pel matí. Per últim els de la Vila van plantar dos pilars de 4.

Galeria de videos

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més