Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Gràcia es queda sense revalidar el 3d9f

Categoria: Diades castelleres

El darrer diumenge d’octubre, els Castellers de la Vila de Gràcia vam celebrar la XXII Diada de la colla. En un dia rúfol i gris amb períodes de pluja constants, els grallers i tabalers de la colla van donar inici a les matinades a les 8:00h del matí a la Plaça de la Vila. Acompanyats d’altres músics de les colles participants a la diada, es va anar aplegant una multitud de gent per seguir el recorregut i endrapar a les parades pertinents. Al cap d’una estona, a les 10:00h del matí, s’iniciava el tradicional esmorzar a Can Musons. En aquest punt, i veient les condicions meteorològiques, els Sagals d’Osona – una de les colles participants- ens van comunicar que no baixarien de Vic per actuar. Des de la colla gracienca es va prendre la decisió de mantenir l’actuació fins l’últim moment, perquè els radars apuntaven que cap a les 12:00h hi hauria clarianes i pararia de ploure. Aquest fet però, va comportar que s’anul·lés la concentració a la Plaça del Sol, els pilars de 5 a Xiquets de Valls i el pilar de 4 caminat d’entrada a plaça.

Finalment, a quarts d’una ens disposàvem a encarar el primer castell de l’actuació. Obríem amb el 3d9f, castell que volíem revalidar, però després de diversos peus desmuntats i indecisions en les mides, el vam aparcar i vam fer el 2d8f per agafar confiança. A segona ronda, de nou insistíem en voler provar el 3d9f però malauradament els mateixos símptomes i dubtes entre l’encaix de folre i el pis de terços van tornar a aparèixer. Aquest fet va provocar que descartéssim el castell i culminéssim l’actuació amb els dos bàsics de 8, el 4d8 i el 3d8. Així doncs, tripleta de 8 per posar punt i final a la temporada. Un nivell per sota de l’esperat, però que exemplifica molt bé la tònica general irregularitat mostrada durant tot l’any. Feina pendent per l’any que ve, que segur que recollirem els fruits de l’esforç realitzat. Per concloure l’actuació, en ronda de pilars vam fer tres pd5 i després 7 pd4 (un d’ells al balcó).

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més