Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Els Castellers de la Vila de Gràcia celebren l’assemblea general Ordinària

Categoria: Activitats

Els Castellers de la Vila de Gràcia celebren l’Assemblea General Ordinària aquest dissabte 21 de gener. El punt més important de l’ordre del dia són les eleccions a la Junta Directiva així com, una nova Comissió Tècnica. A més de l’aprovació de l’estat de comptes, pressupostos i exercici sortint.
 
Al capdavant de la Junta dels Castellers de la Vila de Gràcia es torna a presentar l’actual president Joan Carles Llibre. La candidatura de la Junta Directiva és bàsicament continuista amb 4 incorporacions noves.
 
Llibre és responsable de l’oficina d’operacions tècniques d’una empresa d’arts gràfiques des de l’any 1991. L’empresa amb 120 treballadors ubicada a Sant Andreu de la Barca té 40 treballadors més a un petit poble d´Eslovàquia. Per tant, el candidat a presidir la Junta està acostumat a dirigir equips i liderar projectes.
 
La seva trajectòria castellera comença l'any 2002 als extingits Castellers de Sant Andreu de la Barca. Anys més tard, quan torna a viure a Barcelona, comença a formar part de Castellers de la Vila de Gràcia, al 2007. És l´any 2014 quan entra a la Junta com vocal de logística i al 2015-2016 quan esdevé president. 

Pel que fa a la candidatura de Tècnica l’encapçala l’Oriol Vilajoana. Amb més de vint anys fent castells, és membre dels CVG des de 1998, quan comença en les posicions al pom de dalt.
 
El candidat ha tingut diversos càrrecs tècnics ja sigui a canalla, troncs o a l'equip de folres. Vilajoana no és la primera vegada que és cap de colla, al 2013 va liderar els Ganàpies de la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Apassionat del teatre i la cultura, Oriol Vilajoana és politòleg de formació i ha treballat en diverses feines d’àmbit social, cultural i educatiu.
 
Fill de dues famílies residents a la Vila des de fa anys, ha estat soci de dues entitats històriques a Gràcia, com els Lluïsos o el Cercle catòlic. Així com, també ha participat en diferents moviments socials o de lleure. Un d'ells, l'agrupament escolta Sant Joan de Gràcia, on es va germinar l'origen de la colla gracienca al 1996.
 
Juntament amb Vilajoana, la candidatura Tècnica està formada per persones experimentades que han format part de tècniques anteriors i també per noves incorporacions.
 
El cap de colla sortint dels CVG Raimon Garriga ha liderat l’equip tècnic en les últimes cinc temporades. Durant aquest període, la colla ha fet un salt qualitatiu tant pels castells portats a plaça com per la mentalitat demostrada. Els blaus han viscut uns últims anys d’explosió i de creixement. Tot i patir un episodi tràgic, l’accident del Mike durant la Festa Major del 2013, la reacció unànime de tots els graciencs va fer tirar endavant la colla. Així ho demostra el fet que els CVG han consolidat tota la gamma de castells de vuit i ha assolit els castells bàsics de nou. 
 
 

NOTICIES RELACIONADES

Sang Blava.jpeg

Sang Blava

El proper dissabte 9 de març es realitzarà a Can Musons la tradicional campanya de donació de Sang "Sang Blava" entre les 10 i les 14h. Per poder donar sang recordeu que cal tenir en compte: – Tenir entre 18 i 70 anys. – Pesar 50 quilos o més. – No cal estar en dejú. – Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.  Podeu reservar cita en el següent enllaç

Llegir més
IMJ - 999.jpg

Xocolatada per les Carteres Reials

Dijous 4 de gener farem la xocolata per tota la canalla que vingui a rebre les carteres reials a la plaça de la Vila de  Gràcia. A partir de les 18h tota la canalla de la Vila podran gaudir d'una xocolatada mentre esperen a les carteres reials. Tindrem opció de xocolata i melindros sense gluten i sense lactosa ni proteïna de la llet.

Llegir més
0LGTBI.jpg

III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia

Aquest dissabte 7 d'octubre a la Plaça Raspall realitzem la III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia   El programa és: 10:30h Inici, Benvinguda i lectura de manifest 11:00h  Xerrada de la Fundació Enllaç (a càrrec de Clara Palau i J. Maria Mesquida) 12:00h Taller interactiu Drag a carrec de Lady Red Velvet 13:00h Vermut musical amb Supremas de Carrà i convidats sorpresa 14:30h Cloenda de la Jornada

Llegir més