Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Diada de Santa Madrona 2018

Categoria: Diades castelleres

El passat diumenge 18 de març, els CVG vam actuar en motiu de la Diada de Santa Madrona organitzada pels Castellers del Poble Sec, també van actuar els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

Els CVG vam fer el primer 4d8 de la temporada que vam acompanyar amb el 4d7a i el 7d7, p4 i vano de 5.

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

29352083_2005321866223146_6082888066827710617_o.jpg

Diada Castellera de la Independència

En conmemoració de la Revolta de les Quintes a Gràcia, cada any es celebra la diada castellera a les 12h a la plaça Revolució. Es la primera actuació important a casa de la temporada i ve precedida d'un petit cercavila desde la plaça de la Vila fins a la plaça Revolució. Aquest any ens hi acompanyaran els Castellers de Sant Cugat i els Minyons de Terrassa, un cartell de luxe per una bona actuació de principi de temporada. Quedarem a les 10,45h a la Plaça de la Vila per fer el PILAR A L'ANTIGA i en acabar anirem tots en cercavila fins a la Plaça de la Revolució. En acabar la Diada, dinar de tupper a Can Musons (15h) i Concert amb Marcel Marimon (17,30h) dins del marc de la Festa de les Quintes CVG.

Lleguir més
_DSC8350.jpg

Pilar #LlibertatPresosPolítics

El passat divendres 23 de març, actuàvem en motiu de la Cercavila de la Cloenda del Tradicionarius 2018. Degut als esdeveniments que vàrem succueïr a Catalunya aquell mateix dia, l'organització conjuntament amb les Colles de Cultura de Gràcia van decidir susprendre la cercavila, no sense abans fer un petit-gran acte de protesta a la Plaça de la Vila. Els CVG vam realitzar un pilar de 4 amb la pancarta #LlibertatPresosPolítics. Després els diables van fer una encesa i els grallers i tabalers de totes les colles van fer sonar els Segadors juntament amb tota la gent que hi era a la Plça.

Lleguir més
TRADI-OPCIÓ-1-BAIXA.jpg

Divendres actuem a la cloenda del Tradicionarius

El proper divendres es clou es cicle de música tradicional Tradicionarius, els CVG com cada any hi serem presents actuant al cercavila de cloenda conjuntament amb les altres colles de cultura popular de la Vila de Gràcia. Serà a partir de les 20:30h en un cercavila que anirà desde la plaça de la Vila fins a la plaça d'Anna Frank.

Lleguir més