Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Crònica Blava: Aniversari de Barcelona

Categoria: Diades castelleres

Diumenge 17 de juny, els Castellers de la Vila de Gràcia  vam baixar al centre de la ciutat comtal per participar al 49è aniversari dels Castellers de Barcelona, juntament amb els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sabadell.

Les colles estàvem convocades a les 11:30 a la Plaça Nova per dirigir-nos en cercavila fins a la Plaça de Sant Jaume. Un cop allà, un pilar de 4 caminat anunciava la nostra entrada a plaça.

Tot i les previsions d’encarar una diada plàcida i de rodatge, en primera ronda inesperadament carregàvem el 7d7 després de cedir l’estructura quan la canalla ja baixava. L’ensopegada ens va condicionar la diada, de manera que rebaixàrem pretensions renunciant al 4d8. Així doncs, amb alguns castellers tocats per la caiguda, escollíem el 4d7 per refer-nos. En tercera i última ronda, realitzàvem 5d7, convertint-se en el sisè realitzat enguany. En ronda de pilars, un vano de 5 cloïa la nostre actuació. La propera actuació serà per partida doble l’últim cap de setmana de juny.

El dissabte 30 de juny a les 18.00h de la tarda a la Plaça Pastrana, celebrarem la diada de la Festa Major del Carmel acompanyats dels Brivalls de Cornudella i els Castellers de Sant Vicenç dels Horts.

L’endemà, a la cruïlla entre els carrers d’Indústria i Grassot, ens trobarem amb els Castellers de Sabadell i els Castellers de Lleida a les 12.00h del migdia per realitzar la diada de la Festa Major del Camp d’en Grassot. 

Galeria de videos

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més