Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Concurs de Tapes amb Fermí Puig a la Plaça de la Vila!

Categoria: Festa Major

Ja tenim a punt el tercer concurs de Tapes de la Festa Major a la plaça de la Vila amb el xef Fermí Puig al jurat!

CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA

 
Tercer Concurs de Tapes de Festa Major
 
Els Castellers de la Vila de Gràcia, amb la col·laboració dels Bars i Restaurants Amelie, Curuba, Tiramisú, Nou Candanchú, Granja la Salut, les gelateries Ottimo, Kakigori & Taiyaki i Pirineum i la llibreria La Memòria convoquen el Tercer Concurs de Tapes de Festa Major a celebrar a la Plaça de la Vila de Gràcia a les 12:30h del 16 d'agost de 2016.
 
Inscripcions
Tots els participants al concurs hauran de formalitzar la seva inscripció amb el següent procediment:
·         Enviar un correu electrònic a info@cvg.cat amb l'assumpte "Inscripció al Tercer Concurs de Tapes de Festa Major" indicant el nom del participant, DNI, edat i nom de la tapa presentada al concurs.
Inscripcions obertes fins el 15 d'agost de 2016.
 
Bases del Concurs
El Tercer Concurs de Tapes de Festa Major es regirà per les bases llistades a continuació. Qualsevol incidència que es pugui presentar serà resolta a criteri dels organitzadors. La participació al concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i la cessió dels drets per obtenir imatges audiovisuals durant tot l'acte i publicar-les si s'escau als organitzadors.
1. Els participants han de ser majors d'edat (18 anys). Es permet la participació de menors a la categoria infantil si estan acompanyats d'un adult en tot moment.
2. És indispensable inscriure's durant el període d'inscripcions establert. Les persones o equips no inscrits dins el termini no s'admetran a concurs.
3. Cada participant ha d'elaborar deu (10) racions de la tapa presentada a concurs en el temps màxim d'1 hora a comptar des del moment en que l'organització anunciï l'inici del concurs.
4. Tots els ingredients i els estris de cuina per preparar les tapes són a càrrec dels participants. L'organització proveirà 2 microones a compartir entre tots el participants.
5. L'organització proveirà dos sobres a cada participant on s'haurà d'escriure el nom del participant, el nom de la tapa, la llista completa d'ingredients i el cost aproximat.
6. El jurat estarà format per tres persones de reconegut prestigi culinari, a discreció dels organitzadors.
7. El concurs concedirà 2 premis absoluts:
                a. Premi a la millor tapa.
                b. Premi a la tapa més econòmica.
8. La valoració la farà el jurat entre totes les tapes admeses a concurs. Les tapes de la categoria infantil també opten als premis de millor tapa i tapa més econòmica.
9. Un cop lliurats els premis es farà un tast remunerat de les tapes elaborades al concurs. L'organització proveirà plats i coberts d'un sol ús.
10. Un cop acabada la degustació, cada participant es farà responsable de la neteja i recollida dels seus estris i la seva zona de treball.
 
 
 
Castellers de la Vila de Gràcia - c/Alzina, 7. 08024 Barcelona - info@cvg.cat - www.cvg.cat
 

NOTICIES RELACIONADES

cartell.jpg

Segueix el l'entrega de premis a través de cvg.cat i pel facebook live de la colla!

Lleguir més
WhatsApp Image 2017-08-20 at 12.43.28 PM.jpeg

Els castellers no tenim por! Reformulació dels actes castellers !

Com ja sabreu els atemptats a la Rambla de Barcelona ens han agafat en plena Festa Major de Gràcia, això ens ha obligat als Castellers de la Vila de Gràcia a suspendre tots els actes previstos , entre ells la Diada Castellera, per motius de seguretat.   Dilluns 21 , tenim autorització per rependre les activitats de la Festa , és per això que hem reprogramat el pilar caminat,  una jornada castellera i un concert dels nostres amics Pastorets Rock , sobretot per demostrar que els castellers no tenim por i que el terrorisme no farà canviar la nostra activitat.   És per això que animem als castellers de totes les colles a venir amb samarretes o el distintiu que creguin oportú per demostrar que els castellers no tenim por. I si hi ha colles que volen venir a fer un pilar seran molt benvingudes.

Lleguir més
bases_paelles.jpg

Concurs de Tapes i Paelles 2017

El proper dimecres 16 i dijous 17, celebrem la 4a edició del Concurs de tapes i paelles respectivament, a la Plaça de la Vila. Us adjuntem les bases. Per participar cal que envieu un mail a info@cvg.cat indicant el vostre nom, dni, edat i nom de la tapa / paella o ompliu la butlleta a la paradeta de la Plaça de la Vila.

Lleguir més